Reddingswerkers zoeken naar overlevenden onder het puin in Marokko

Reddingswerkers zoeken naar overlevenden onder het puin in Marokko

Afgelopen week hebben reddingswerkers in Marokko geprobeerd overlevenden te vinden onder het puin na een aardbeving. De aardbeving had een kracht van 5,7 op de schaal van Richter en vond plaats in de regio Al Hoceima.

De aardbeving veroorzaakte veel schade aan gebouwen en infrastructuur in de regio. Er zijn meer dan honderd mensen gewond geraakt en er zijn meerdere dodelijke slachtoffers gemeld.

Reddingswerkers hebben hun best gedaan om de slachtoffers te redden. Ze hebben gebruik gemaakt van zware machines om het puin te verwijderen en hebben ook met de hand gezocht naar overlevenden.

De Marokkaanse autoriteiten hebben ook hulp geboden door middel van medische teams, voedsel en water. Er zijn ook vrijwilligers gekomen om te helpen bij het zoeken naar slachtoffers.

Hoewel er nog steeds mensen worden vermist, hebben de reddingswerkers erin geslaagd om verschillende mensen te redden uit het puin. Het is een lange en moeilijke taak, maar de reddingswerkers blijven hun best doen om iedereen te redden die nog in leven is.