Reddingswerkers boren tunnels om bouwvakkers in India te bevrijden die al een week vastzitten

Reddingswerkers boren tunnels om bouwvakkers in India te bevrijden die al een week vastzitten

Reddingswerkers in India hebben een gewaagde reddingsoperatie gestart om bouwvakkers te bevrijden die al een week vastzitten in een tunnel die ze aan het bouwen waren.

De bouwvakkers, die deel uitmaken van een groep van twaalf, zijn al meer dan een week vastgezeten in de tunnel in de staat Maharashtra. Ze waren bezig met het bouwen van een watertunnel toen de tunnel instortte en ze gevangen raakten.

De reddingswerkers hebben al meerdere pogingen ondernomen om de bouwvakkers te bevrijden, maar de tunnel was te smal om erin te komen. Daarom hebben ze besloten om tunnels te boren om bij de bouwvakkers te komen.

De reddingswerkers hebben al meerdere tunnels geboord, maar het is nog steeds onduidelijk of ze de bouwvakkers kunnen bereiken. Er wordt gezegd dat er nog steeds grote hoeveelheden aarde en puin in de tunnel zit, wat het moeilijk maakt om erdoorheen te komen.

De autoriteiten zijn ook bezig met het zoeken naar andere manieren om de bouwvakkers te bevrijden. Er wordt gesproken over het gebruik van technologie om de situatie te verbeteren.

Het is een zeer delicate situatie, maar de reddingswerkers doen hun best om de bouwvakkers zo snel mogelijk te bevrijden. We hopen dat ze veilig en gezond uit de tunnel komen.