Red Bull erkent boosheid van Verstappen op teamradio: 'Hij maakt zelden fouten'

Red Bull erkent boosheid van Verstappen op teamradio: ‘Hij maakt zelden fouten’

Red Bull heeft de boosheid van Max Verstappen op de teamradio na de Grand Prix van Oostenrijk erkend. Verstappen was boos omdat hij in de laatste ronde van de race werd gedwongen om te stoppen met racen door een technisch probleem.

Het team heeft bevestigd dat Verstappen terecht boos was en dat het team de verantwoordelijkheid neemt voor de technische problemen die de Nederlander hebben gehinderd. Red Bull-teambaas Christian Horner zei: “Max maakt zelden fouten, dus het is begrijpelijk dat hij boos was.”

Verstappen had eerder al aangegeven dat hij het niet eens was met de beslissing van het team om hem te laten stoppen. Hij zei: “Het is frustrerend dat ik zo dicht bij de finish was en toch moest stoppen. Ik had liever gezien dat ik de race had kunnen uitrijden, maar helaas was dat niet mogelijk.”

Hoewel Verstappen teleurgesteld was, benadrukte hij dat hij blij was met de prestaties van het team. Hij zei: “Ik ben trots op mijn team en ik weet dat ze hard werken om ervoor te zorgen dat ik in staat ben om op het podium te staan.”

Red Bull heeft aangegeven dat het team hard werkt om de technische problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat Verstappen in staat is om zijn prestaties in de toekomst te verbeteren. Hoewel Verstappen teleurgesteld was over de resultaten van de race, is hij vastbesloten om in de toekomst beter te presteren.