Rechtszaak tegen pakketbezorger die man doodreed in Wijchen

In Wijchen is een rechtszaak aangespannen tegen een pakketbezorger die een man doodreed. Het incident vond plaats op de kruising van de Kerkstraat en de Kerkdijk. De pakketbezorger, een man van 34 jaar, reed met zijn bestelbus de kruising over toen hij de man, die op dat moment overstak, aanreed. De man, een inwoner van Wijchen van 66 jaar, werd op slag gedood.

De politie heeft direct na het incident een onderzoek ingesteld. Uit het onderzoek bleek dat de pakketbezorger onvoldoende aandacht had besteed aan het verkeer op de kruising. Ook was hij te hard gereden. De pakketbezorger is daarom aangeklaagd voor doodslag.

De familie van het slachtoffer is diep geschokt door het incident. Ze hebben aangegeven dat ze het belangrijk vinden dat er gerechtigheid geschiedt. De rechtszaak wordt gezien als een manier om dit te bereiken.

De rechtszaak zal waarschijnlijk binnenkort plaatsvinden. De uitspraak zal bepalen of de pakketbezorger schuldig is aan doodslag en wat de straf zal zijn. Het is belangrijk dat er gerechtigheid geschiedt voor het slachtoffer en zijn familie.