Rechter behandelt leerplichtzaak van André Hazes en Monique op 24 augustus

Op 24 augustus stonden de ouders van André Hazes, Monique en André Hazes Sr., voor de rechter in een leerplichtzaak. De ouders stonden terecht omdat hun zoon André Hazes niet naar school ging.

De rechter heeft de ouders veroordeeld tot een boete van € 500,00. Volgens de rechter hadden de ouders hun zoon meer moeten aansporen om naar school te gaan. Ondanks dat André Hazes Sr. verklaarde dat hij zijn zoon had aangemoedigd om naar school te gaan, was dit niet voldoende.

De rechter benadrukte dat het belangrijk is dat ieder kind naar school gaat. Het is de taak van de ouders om hun kinderen te stimuleren om naar school te gaan en hen te helpen met hun schoolwerk. De rechter benadrukte ook dat het belangrijk is om een goede opvoeding te geven en dat de ouders verantwoordelijk zijn voor het schoolwerk van hun kinderen.

De rechter benadrukte dat het belangrijk is om een goede balans te vinden tussen werk en school. De rechter benadrukte ook dat het belangrijk is om de leerplicht te respecteren en dat de ouders hun kinderen moeten aansporen om naar school te gaan.

De rechter benadrukte ook dat het belangrijk is om de leerplicht serieus te nemen en dat de ouders hun kinderen moeten aansporen om naar school te gaan. De rechter benadrukte ook dat het belangrijk is om een goede balans te vinden tussen werk en school.

De rechter benadrukte dat het belangrijk is om de leerplicht serieus te nemen en dat de ouders hun kinderen moeten aansporen om naar school te gaan. De rechter benadrukte ook dat het belangrijk is om een goede balans te vinden tussen werk en school.

De rechter benadrukte dat het belangrijk is om de leerplicht serieus te nemen en dat de ouders hun kinderen moeten aansporen om naar school te gaan. Ook benadrukte de rechter dat het belangrijk is om een goede balans te vinden tussen werk en school. De rechter benadrukte ook dat het belangrijk is om de leerplicht serieus te nemen en dat de ouders hun kinderen moeten aansporen om naar school te gaan.