Rechtbank publiceert namen van personen met verbanden aan Jeffrey Epstein

De rechtbank in New York heeft een lijst gepubliceerd met de namen van personen die verband houden met de financieel adviseur Jeffrey Epstein. Epstein stond bekend om zijn financiële advies aan rijke klanten, maar werd ook verdacht van seksueel misbruik van minderjarigen.

De lijst bevat de namen van meer dan 80 personen die verband houden met Epstein. De lijst is gepubliceerd als onderdeel van een rechtszaak die door de rechtbank is aangespannen tegen Epstein. De lijst bevat namen van mensen die zijn betrokken geweest bij het verstrekken van financiële diensten aan Epstein, zoals bankiers, advocaten en accountants.

Het doel van de lijst is om meer informatie te verstrekken over de financiële transacties die door Epstein zijn uitgevoerd. De lijst is bedoeld om ervoor te zorgen dat er meer transparantie is over de financiële activiteiten van Epstein.

De lijst bevat ook de namen van enkele beroemdheden die verband houden met Epstein. Deze beroemdheden zijn onder andere acteur Kevin Spacey, zakenman Leon Black en voormalig minister van Financiën Larry Summers.

De publicatie van de lijst is een belangrijke stap in het onderzoek naar de financiële transacties die door Epstein zijn uitgevoerd. Het is een belangrijke stap in het verkrijgen van meer informatie over de betrokken personen en hun betrokkenheid bij de financiële transacties van Epstein.