Recensie: 'May December': Een intelligent en gelaagd drama

Recensie: ‘May December’: Een intelligent en gelaagd drama

May December is een intelligent en gelaagd drama dat zich afspeelt in het huidige Los Angeles. Het verhaal volgt twee personages, een jonge vrouw en een oudere man, die beide op zoek zijn naar liefde en verbinding in een stad die bekend staat om haar vervreemding.

De film begint met een scène waarin de twee personages elkaar ontmoeten. De jonge vrouw, gespeeld door de briljante actrice Elle Fanning, is een gevoelige en verlegen kunstenaar die op zoek is naar een manier om haar kunst te delen met de wereld. De oudere man, gespeeld door de ervaren acteur Jeff Bridges, is een succesvolle zakenman die op zoek is naar liefde en verbinding in zijn leven.

De film volgt de twee personages als ze samen op zoek gaan naar liefde en verbinding in een stad waar alles draait om geld en status. De film is gevuld met prachtige beelden van Los Angeles en de twee personages worden gespeeld met veel gevoel en emotie.

May December is een intelligente en meeslepende film die je meeneemt op een reis door de wereld van liefde en verbinding. De film is gevuld met prachtige beelden, goed acteerwerk en een meeslepend verhaal. Als je op zoek bent naar een intelligente en meeslepende film, dan is May December zeker een aanrader.