Rebel Wilson publiceert autobiografie over haar leven

Rebel Wilson publiceert autobiografie over haar leven

Rebel Wilson, de Australische actrice, heeft aangekondigd dat ze een autobiografie zal publiceren over haar leven. De autobiografie, getiteld Rebel With A Cause, zal een intieme kijk geven op haar leven en de moeilijke momenten die ze heeft meegemaakt.

Wilson, die bekend staat om haar rollen in films zoals Pitch Perfect en Isn’t It Romantic, heeft gezegd dat het schrijven van de autobiografie een therapeutische ervaring was. Ze heeft gezegd dat ze hoopte dat het boek anderen zou helpen die ook met moeilijke situaties te maken hebben.

In een verklaring zei Wilson: “Ik wilde mijn verhaal delen om mensen te laten zien dat je nooit te oud bent om je dromen na te jagen. Ik heb veel moeilijke momenten meegemaakt, maar ik ben er sterker uit gekomen. Ik hoop dat mijn verhaal anderen kan inspireren om hun eigen verhalen te vertellen.”

Wilson’s boek zal een openhartige kijk geven op haar leven, waarin ze zal praten over haar jeugd, haar carrière en haar strijd om succes te bereiken in Hollywood. Het boek zal ook ingaan op de manier waarop Wilson haar leven heeft veranderd door gezondere keuzes te maken en haar mentale gezondheid te verbeteren.

Rebel With A Cause zal in oktober worden gepubliceerd. Het boek is nu al verkrijgbaar voor pre-order. Wilson heeft aangekondigd dat ze een tournee zal doen om het boek te promoten en om met haar fans te praten over haar leven en de lessen die ze heeft geleerd.