Real Madrid ziet na Courtois ook verdediger Militão lang wegvallen door blessure

Real Madrid heeft een zware klap gekregen met het nieuws dat verdediger Éder Militão een blessure heeft opgelopen. De Braziliaanse verdediger, die vorig jaar voor een recordbedrag van 50 miljoen euro werd overgenomen van FC Porto, heeft een kwetsuur aan zijn linkerknie opgelopen.

Het nieuws komt slechts enkele dagen nadat Real Madrid de Belgische doelman Thibaut Courtois ook al een lange tijd zag wegvallen door een knieblessure. Militão is de tweede verdediger die in korte tijd uitvalt voor Real Madrid, waardoor de club gedwongen wordt om alternatieven te zoeken.

De blessure van Militão is een grote teleurstelling voor Real Madrid, aangezien hij een belangrijke speler was in de verdediging van de club. Hij had al een aantal goede prestaties geleverd voor Real Madrid en was een van de meest veelbelovende verdedigers in La Liga.

Hoewel er nog geen officiële verklaring is gegeven over de ernst van de blessure, wordt er gespeculeerd dat Militão enkele maanden uit de roulatie zal zijn. Dit betekent dat Real Madrid op zoek moet naar alternatieven om hun verdediging te versterken.

De club heeft al aangegeven dat ze op zoek zijn naar een vervanger voor Militão, maar het is nog niet duidelijk of ze een speler zullen aantrekken of een van hun jeugdspelers zullen opstellen. Wat wel duidelijk is, is dat Real Madrid zonder Militão een grote uitdaging heeft om hun verdediging te versterken.