Real Madrid wint met Bellinghams debuut, Blind brengt Girona op gelijke hoogte

Real Madrid heeft de wedstrijd tegen Girona gewonnen met een spectaculaire 3-2 overwinning. Het was een bijzondere wedstrijd, omdat het de debuutwedstrijd was van de 16-jarige Engelse speler, Jude Bellingham. Bellingham maakte een sterke indruk in zijn debuutwedstrijd en scoorde zelfs een doelpunt.

De wedstrijd begon met een doelpunt van Real Madrid-speler Karim Benzema. Girona kwam al snel op gelijke hoogte door een doelpunt van speler Domingos Duarte. Vervolgens scoorde Bellingham zijn eerste doelpunt voor Real Madrid, waardoor de score 2-1 werd.

In de tweede helft bracht Daley Blind Girona op gelijke hoogte met een prachtig doelpunt. Maar Real Madrid had het laatste woord in de wedstrijd. In de laatste minuut scoorde Vinicius Junior het winnende doelpunt voor Real Madrid.

Het was een spannende wedstrijd, waarin Real Madrid uiteindelijk de overwinning behaalde. Bellingham maakte een sterke indruk in zijn debuutwedstrijd en scoorde zelfs een doelpunt. Dit was een belangrijke overwinning voor Real Madrid, die nu weer bovenaan staat in La Liga.