Real Madrid wint El Clásico dankzij twee goals van Bellingham

Real Madrid heeft deze zondag een belangrijke overwinning geboekt in El Clásico. De wedstrijd tegen Barcelona eindigde in 2-1, dankzij twee goals van de Engelse middenvelder Jude Bellingham.

De wedstrijd begon met een sterke start voor Real Madrid. Na een korte periode van druk zetten op de verdediging van Barcelona, kreeg Real Madrid een penalty. Sergio Ramos nam de penalty en scoorde, waardoor Real Madrid de leiding nam.

Vlak voor rust kwam Barcelona op gelijke hoogte. Lionel Messi scoorde een prachtige goal uit een vrije trap, waardoor de stand 1-1 was.

Na rust begon Real Madrid sterk aan de tweede helft. Na een goede aanval kreeg Jude Bellingham de bal en schoot deze in de verre hoek. Dit was de tweede goal voor Real Madrid, waardoor ze op voorsprong kwamen.

Hoewel Barcelona nog enkele kansen kreeg, kon Real Madrid de voorsprong vasthouden. Hierdoor won Real Madrid El Clásico met 2-1.

De overwinning is belangrijk voor Real Madrid, omdat ze nu bovenaan staan in La Liga. Met nog vier wedstrijden te gaan, is het belangrijk dat Real Madrid deze voorsprong vasthoudt om zo de titel te winnen.

Jude Bellingham speelde een belangrijke rol in de overwinning van Real Madrid. Met twee goals was hij de held van de wedstrijd. Hij liet zien dat hij een belangrijke speler is voor Real Madrid en dat hij een grote toekomst heeft bij de club.