Real Madrid ontkent geruchten: 'Geen onderhandelingen met Mbappé'

Real Madrid ontkent geruchten: ‘Geen onderhandelingen met Mbappé’

Real Madrid heeft geruchten ontkend dat er onderhandelingen zouden zijn met Kylian Mbappé. De Franse sterspeler van Paris Saint-Germain is al lange tijd een doelwit van de Spaanse club.

Volgens Real Madrid is er geen enkele waarheid in de geruchten dat er onderhandelingen zouden zijn met Mbappé. In een verklaring zei de club: “Real Madrid heeft geen contact gehad met PSG of met de speler of zijn vertegenwoordigers over een mogelijke transfer.”

Hoewel er dus geen onderhandelingen zijn, is het nog steeds mogelijk dat Mbappé naar Real Madrid komt. De Franse sterspeler heeft al laten weten dat hij open staat voor een transfer naar de Spaanse club. Ook PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaifi heeft laten weten dat hij open staat voor een mogelijke transfer.

De geruchten over een transfer van Mbappé naar Real Madrid zijn al lange tijd aanwezig, maar tot nu toe is er nog geen concrete stap gezet om de transfer te verwezenlijken. Het lijkt erop dat Real Madrid nog even geduld moet hebben voordat ze hun doelwit kunnen verwelkomen.