Real Madrid net op tijd langs Union, Ziyech redt punt in spektakelstuk met Galatasaray

Real Madrid heeft zondagavond net op tijd een overwinning behaald tegen Unionistas de Salamanca. De Madrilenen wonnen met 2-1. Het was een spannende wedstrijd, waarin Real Madrid een achterstand moest inhalen.

De thuisploeg Unionistas de Salamanca kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. In de tweede helft kwam Real Madrid terug in de wedstrijd met een doelpunt van Karim Benzema. In de laatste minuut van de wedstrijd scoorde Vinicius Junior de winnende goal voor Real Madrid.

In een andere wedstrijd speelde Hakim Ziyech met Galatasaray tegen Besiktas. Ziyech maakte in de laatste minuut van de wedstrijd een doelpunt, waardoor Galatasaray een punt pakte. Het was een spannende wedstrijd, waarin beide teams veel kansen hadden om te scoren.

Het was een avond vol spektakel voor Real Madrid en Galatasaray. De Madrilenen hebben hun voorsprong in de competitie behouden, terwijl Ziyech met zijn doelpunt voor Galatasaray een punt heeft gered. Beide teams hebben laten zien dat ze in staat zijn om spannende wedstrijden te spelen.