Real Madrid-doelman Courtois met zware knieblessure in tranen van het veld

Real Madrid-doelman Thibaut Courtois is zaterdagavond in tranen van het veld gegaan na een zware knieblessure. De Belgische international viel in de tweede helft van de wedstrijd tegen Valencia uit met een zware knieblessure.

De 28-jarige doelman was duidelijk geschokt door de blessure en moest met tranen in zijn ogen het veld verlaten. Hij werd vervangen door de 19-jarige doelman Diego Altube.

Real Madrid-coach Zinedine Zidane was duidelijk bezorgd over de toestand van Courtois. “Het is een zware knieblessure. We moeten afwachten wat de artsen zeggen. We hopen dat het niet te ernstig is,” zei hij na de wedstrijd.

Courtois is al een aantal weken lastig gevallen door blessures. Eerder deze maand raakte hij geblesseerd aan zijn knie tijdens een training en moest hij enkele dagen rust houden.

De blessure van Courtois is een grote klap voor Real Madrid, dat al een aantal weken worstelt met blessures. Onder meer Eden Hazard, Rodrygo en Dani Carvajal zijn al enige tijd geblesseerd.

Het is nog onduidelijk hoe lang Courtois uit de roulatie zal zijn, maar het lijkt erop dat hij enkele weken niet in actie kan komen. Real Madrid zal nu op zoek moeten naar een vervanger voor de Belgische doelman.