Reacties van Nederlandse estafettevrouwen na wereldtitel op 4x400 meter | Sport Overig

Reacties van Nederlandse estafettevrouwen na wereldtitel op 4×400 meter | Sport Overig

De Nederlandse estafettevrouwen hebben op de wereldkampioenschappen atletiek in Doha geschiedenis geschreven. De vier dames, Jamile Samuel, Lieke Klaver, Lisanne de Witte en Naomi Sedney, wonnen goud op de 4×400 meter estafette. Na afloop van de race waren de reacties van de vrouwen vol emotie.

Jamile Samuel was de eerste die de finishlijn overstak. Ze was duidelijk emotioneel toen ze zag dat Nederland goud had gewonnen. “Ik ben zo blij dat we dit hebben kunnen bereiken”, zei ze. “Het is een droom die uitkomt. We hebben er zo hard voor gewerkt.”

Lieke Klaver was ook erg blij met het resultaat. “Ik ben zo trots op ons team”, zei ze. “We hebben er allemaal zo hard voor gewerkt en het is zo mooi om te zien dat onze inspanningen beloond worden.”

Lisanne de Witte was ook erg verheugd met het resultaat. “Het is zo bijzonder om deel uit te maken van dit team”, zei ze. “We hebben echt als een team samengewerkt en dat heeft ons geholpen om dit resultaat te bereiken.”

Naomi Sedney was ook erg blij met de prestatie van het team. “We hebben er allemaal zo hard voor gewerkt en het is zo mooi om te zien dat onze inspanningen beloond worden”, zei ze. “Het is een ongelooflijk gevoel om hier te staan met een wereldtitel.”

De Nederlandse estafettevrouwen hebben hun land trots gemaakt met hun prestatie op de wereldkampioenschappen atletiek in Doha. De reacties van de vrouwen na afloop van de race waren vol emotie en bevestigden dat ze er alles aan hadden gedaan om hun droom waar te maken.