Reacties op nieuwe titel voor Schouten bij Live NK schaatsen op 3.000 meter

De Nederlandse schaatser Kjeld Nuis heeft op zaterdag 3 februari 2018 de titel van de Live NK schaatsen op 3.000 meter gewonnen. Het was een spannende race, waarin Nuis de concurrentie achter zich liet. Na afloop van de race was er veel reactie op de prestatie van Nuis.

De meeste mensen waren enthousiast over de prestatie van Nuis. Hij werd geprezen voor zijn kracht en uithoudingsvermogen. Ook werd er veel waardering uitgesproken voor zijn inzet en doorzettingsvermogen.

Er waren ook mensen die minder enthousiast waren over de prestatie van Nuis. Sommigen vonden dat hij te veel tijd had besteed aan het trainen en dat hij daardoor te veel energie had verspild. Anderen vonden dat hij te weinig tijd had besteed aan het ontwikkelen van zijn techniek.

Ook waren er mensen die het niet eens waren met de titel die Nuis had gewonnen. Ze vonden dat de titel te gemakkelijk was geworden, omdat er geen andere concurrenten waren die hem konden verslaan.

Hoe dan ook, de prestatie van Nuis is een grote prestatie en hij heeft bewezen dat hij een uitstekende schaatser is. Hij heeft bewezen dat hij een goede techniek heeft en dat hij in staat is om zijn energie goed te gebruiken. Daarom is het niet verwonderlijk dat hij de titel heeft gewonnen.