Rangers-coach bewondert Dessers en ziet mogelijkheden om PSV volgende week te verslaan

Rangers-coach bewondert Dessers en ziet mogelijkheden om PSV volgende week te verslaan

De Rangers-coach, Steven Gerrard, heeft de prestaties van PSV-spits Cyriel Dessers geprezen. De Nederlandse spits heeft dit seizoen al acht doelpunten gescoord in de Eredivisie en is een van de meest productieve spelers van PSV. Gerrard bewondert de kwaliteiten van Dessers en denkt dat de Rangers de komende week PSV kunnen verslaan.

Gerrard zei dat hij Dessers al een tijdje volgt en dat hij onder de indruk is van zijn prestaties. Hij zei ook dat hij denkt dat de Rangers kans maken om PSV te verslaan als ze hun best doen. “We moeten ons voorbereiden op een sterk PSV, maar als we ons best doen, kunnen we hen verslaan,” zei Gerrard.

De Rangers hebben dit seizoen al een aantal goede prestaties geleverd in de Europa League. Ze hebben al twee keer gewonnen van PSV en hebben ook een goede prestatie geleverd tegen Feyenoord. Gerrard denkt dat de Rangers klaar zijn om PSV volgende week te verslaan.

Gerrard zei ook dat hij de Rangers wil laten zien dat ze in staat zijn om tegen de beste teams in Europa te spelen. Hij denkt dat ze klaar zijn om PSV volgende week te verslaan en dat ze een goede prestatie zullen leveren.

Het belooft een spannende wedstrijd te worden volgende week tussen de Rangers en PSV. Als de Rangers hun best doen, kunnen ze PSV verslaan en hun prestaties laten zien tegen een van de beste teams in Europa.