Rafael Nadal kondigt na jaar van blessureleed zijn rentree aan: ‘Ik zie jullie in Brisbane’

Rafael Nadal heeft na een jaar van blessureleed eindelijk zijn rentree aangekondigd. Nadal, die de nummer twee ter wereld is, heeft aangekondigd dat hij zal deelnemen aan de Brisbane International in Australiƫ.

De Spaanse tennisser heeft een moeilijk jaar achter de rug. Nadal heeft geprobeerd om terug te keren naar de tour, maar werd geconfronteerd met een reeks blessures. In oktober moest hij zelfs zijn deelname aan de Shanghai Masters afzeggen vanwege een knieblessure.

Maar nu lijkt Nadal klaar om terug te keren naar de tour. De 31-jarige tennisser kondigde zijn rentree aan via Twitter, waarin hij schreef: “Ik zie jullie in Brisbane!”

Nadal zal deelnemen aan de Brisbane International, die begint op 1 januari 2018. Hij zal worden vergezeld door andere top spelers zoals Andy Murray, Novak Djokovic en Stan Wawrinka.

De rentree van Nadal is goed nieuws voor de tennisfans, die hopen dat hij terug kan keren naar zijn oude vorm. Nadal is een van de meest succesvolle tennissers aller tijden, met 14 Grand Slam-titels op zijn naam.

Het is nog onduidelijk hoe goed Nadal zal presteren bij de Brisbane International, maar fans kunnen er zeker van zijn dat hij er klaar voor is om weer te strijden om de titel.