Radio-dj Paul Rabbering verliest te vroeg geboren kind

Radio-dj Paul Rabbering heeft een zware tijd achter de rug. Zijn vrouw en hij hebben een te vroeg geboren kind verloren. Het kindje, genaamd Noah, werd slechts 24 weken oud.

Paul en zijn vrouw hadden al een dochter, maar hadden de wens om hun gezin uit te breiden. Ze waren dan ook erg blij toen ze ontdekten dat ze een tweede kindje verwachtten. Helaas kwam er een einde aan hun blijdschap toen ze hoorden dat hun kindje te vroeg geboren zou worden.

Noah werd op 6 januari geboren, maar kon niet vechten tegen de complicaties die gepaard gingen met een te vroeg geboorte. Hij overleed op 15 januari.

Paul en zijn vrouw hebben hun verlies openbaar gemaakt via social media. Paul schreef: “We hebben onze prachtige zoon Noah verloren. Hij was zo sterk en heeft zo hard gevochten, maar helaas was het niet genoeg. We zullen hem altijd in ons hart dragen.”

Het verlies van Noah heeft Paul en zijn vrouw erg getroffen. Ze hebben veel steun gehad van hun familie, vrienden en fans. Paul heeft ook een goed woordje gedaan voor Stichting Hartekind, die zich inzet voor ouders die te maken krijgen met het verlies van een kind.

Paul en zijn vrouw hopen dat hun verhaal anderen kan helpen om hun verdriet te verwerken. Ze willen andere ouders laten weten dat ze er niet alleen voor staan en dat er altijd hulp beschikbaar is.