PSV Vrouwen verslaan koploper FC Utrecht en Feyenoord met grote cijfers

Afgelopen zaterdag was een gedenkwaardige dag voor PSV Vrouwen. De ploeg versloeg koploper FC Utrecht en Feyenoord met grote cijfers.

De wedstrijd tegen FC Utrecht begon goed voor PSV. Na een kwartier spelen scoorde Lieke Martens de openingstreffer. Daarna volgde een tweede doelpunt van Daniëlle van de Donk. Vlak voor rust maakte Lieke Martens haar tweede goal van de dag, waardoor de ruststand 3-0 was. Na de rust scoorde Daniëlle van de Donk nogmaals, waardoor de eindstand 4-0 was.

De wedstrijd tegen Feyenoord begon ook goed voor PSV. Na een kwartier spelen scoorde Daniëlle van de Donk de openingstreffer. Vervolgens volgde er nog twee goals van Lieke Martens en een goal van Jill Roord. De eindstand was 4-0.

Met deze twee overwinningen heeft PSV Vrouwen een grote stap gezet richting het kampioenschap. De ploeg staat nu op de tweede plaats in de Eredivisie met nog twee wedstrijden te gaan. Als PSV deze wedstrijden wint, zal het kampioen worden.

Het is duidelijk dat PSV Vrouwen een goede prestatie heeft geleverd door koploper FC Utrecht en Feyenoord met grote cijfers te verslaan. De ploeg heeft laten zien dat ze in staat is om grote prestaties neer te zetten en dat ze dicht bij het kampioenschap staat.