PSV voltooit opmerkelijk oefenduel met tien man na rode kaart Ramalho

PSV voltooit opmerkelijk oefenduel met tien man na rode kaart Ramalho

PSV heeft afgelopen zaterdag een opmerkelijk oefenduel afgesloten met tien man, nadat verdediger Daniel Ramalho in de tweede helft een rode kaart had gekregen. Het duel tegen FC Den Bosch eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Ramalho kreeg de rode kaart na een harde tackle op de aanvaller van Den Bosch. Hoewel de verdediger zijn excuses aanbood, was de scheidsrechter niet onder de indruk en gaf hij hem direct een rode kaart.

Hoewel PSV met tien man speelde, wist het team de schade te beperken tot een gelijkspel. PSV-coach Roger Schmidt was tevreden met het resultaat: “We hebben het goed gedaan met tien man. We hebben geprobeerd om het spel zo veel mogelijk in balans te houden en dat is ons gelukt.”

De rode kaart van Ramalho was een opmerkelijke gebeurtenis, maar het is niet de eerste keer dat PSV met tien man speelt. Eerder dit seizoen werd er ook al een speler van PSV met een rode kaart weggestuurd.

Hoewel de situatie voor PSV niet ideaal was, heeft het team laten zien dat het ook met tien man kan spelen. Het is nu aan de spelers om dit resultaat in de komende wedstrijden te herhalen.