PSV voert onderzoek naar supportersrellen in Lens: 'We schamen ons diep'

PSV voert onderzoek naar supportersrellen in Lens: ‘We schamen ons diep’

PSV heeft een onderzoek gestart naar de rellen die plaatsvonden tijdens de wedstrijd tegen RC Lens in de Europa League. De club uit Eindhoven heeft aangegeven dat ze zich diep schamen voor het gedrag van sommige supporters.

De rellen begonnen toen een groep PSV-fans naar het veld liep om hun team te steunen. De supporters begonnen vuurwerk af te steken en er werd gevochten met de stewards. Uiteindelijk moest de wedstrijd worden stilgelegd.

PSV heeft aangegeven dat ze de daders zullen vervolgen. De club heeft ook aangegeven dat ze niet tolereren dat hun supporters zich zo gedragen. Ze hebben ook aangegeven dat ze samenwerken met de Franse autoriteiten om de daders te identificeren.

De club uit Eindhoven heeft ook aangegeven dat ze maatregelen zullen nemen om herhaling van dit soort incidenten te voorkomen. Ze hebben aangegeven dat ze hun supporters beter zullen informeren over wat wel en niet is toegestaan in stadions in het buitenland.

PSV is diep geschokt door de gebeurtenissen in Lens en heeft aangegeven dat ze hun supporters willen laten weten dat dit soort gedrag niet wordt getolereerd. Ze hopen dat dit incident een les is voor alle PSV-supporters om zich netjes te gedragen in stadions in het buitenland.