PSV verovert belangrijke Champions League-overwinning op Lens en is in de race voor winterstop

PSV heeft een belangrijke overwinning behaald in de Champions League. De Eindhovenaren versloegen de Franse club Lens met 2-1. Met deze overwinning is PSV weer in de race voor de winterstop.

De wedstrijd begon goed voor PSV. Na een kwartier spelen scoorde Donyell Malen de openingstreffer. Na een kwartier spelen kwam Lens terug in de wedstrijd door een doelpunt van Yacine Adli. PSV bleef echter strijden en kwam in de tweede helft op voorsprong door een doelpunt van Cody Gakpo.

De wedstrijd was spannend tot het einde, maar PSV wist de overwinning te behalen. Met deze overwinning is PSV weer in de race voor de winterstop. PSV staat nu tweede in de groep met zes punten uit vier wedstrijden.

Deze overwinning is belangrijk voor PSV, omdat het de kansen op een plaats in de volgende ronde vergroot. Als PSV de volgende twee wedstrijden wint, kan het zich plaatsen voor de knock-outfase van de Champions League.

PSV heeft laten zien dat het een goede ploeg heeft en dat het in staat is om belangrijke wedstrijden te winnen. De Eindhovenaren zullen nu hun best doen om de volgende twee wedstrijden te winnen en zo hun plaats in de volgende ronde veilig te stellen.