PSV verkoopt Sangaré aan Nottingham Forest op de valreep, El Ghazi-contract ontbonden

PSV verkoopt Sangaré aan Nottingham Forest op de valreep, El Ghazi-contract ontbonden

PSV heeft op de valreep een transfer gedaan die de supporters zal verrassen. De Eindhovense club heeft Ibrahim Sangaré verkocht aan Nottingham Forest. De 21-jarige middenvelder kwam in 2017 naar PSV en speelde in totaal 51 wedstrijden voor de club.

Sangaré was een belangrijke speler voor PSV, maar de club besloot om hem te verkopen omdat ze meer financiële ruimte nodig hadden. De transfer komt als een verrassing, omdat hij nog maar een jaar geleden een nieuw contract had getekend bij PSV.

Ook Anwar El Ghazi heeft zijn contract bij PSV ontbonden. De 24-jarige aanvaller speelde sinds 2015 voor de club en was een belangrijke speler. Hij heeft in totaal 131 wedstrijden gespeeld voor PSV en heeft er veel doelpunten gemaakt.

De transfer van Sangaré en de ontbinding van El Ghazi’s contract zijn twee grote veranderingen voor PSV. Het is nog onduidelijk wat de club met de extra financiële ruimte gaat doen, maar het is duidelijk dat de club op zoek is naar nieuwe spelers om hun selectie te versterken.