PSV-trainer Bosz twijfelt nog over basisopstelling voor wedstrijd tegen Heracles

PSV-trainer Bosz twijfelt nog over basisopstelling voor wedstrijd tegen Heracles

De wedstrijd tussen PSV en Heracles Almelo staat gepland voor zondag en de trainer van PSV, Peter Bosz, twijfelt nog over de basisopstelling. PSV heeft de afgelopen weken een aantal goede prestaties laten zien, maar de laatste wedstrijd tegen FC Twente was niet zo goed. Bosz is daarom op zoek naar een manier om zijn team te versterken voor de wedstrijd tegen Heracles.

Bosz heeft al een aantal spelers in gedachten die hij wil gebruiken in de basisopstelling. De meest waarschijnlijke optie is dat hij zal kiezen voor een 4-3-3 formatie, met Jeroen Zoet in het doel, Jetro Willems, Jeffrey Bruma, Nicolas Isimat-Mirin en Santiago Arias als verdediging, Andres Guardado, Adam Maher en Davy Propper als middenvelders en Luuk de Jong, Jürgen Locadia en Gaston Pereiro als aanvallers.

Bosz heeft ook een aantal andere opties in gedachten, waaronder het gebruik van een 4-2-3-1 formatie met Jeroen Zoet in het doel, Jetro Willems, Jeffrey Bruma, Nicolas Isimat-Mirin en Santiago Arias als verdediging, Andres Guardado en Adam Maher als middenvelders en Luuk de Jong, Jürgen Locadia, Gaston Pereiro en Davy Propper als aanvallers.

Het is nog onduidelijk welke opstelling Bosz zal kiezen voor de wedstrijd tegen Heracles. Hij zal de komende dagen bekijken welke spelers het beste bij elkaar passen om zo de beste resultaten te behalen. Wat wel duidelijk is, is dat PSV er alles aan zal doen om de wedstrijd tegen Heracles te winnen.