PSV-trainer Bosz maakt pas op het laatste moment bekend of Noa Lang inzetbaar is tegen Rangers

PSV-trainer Peter Bosz heeft aangegeven dat hij pas op het laatste moment bekend zal maken of Noa Lang inzetbaar is tegen Rangers. De jonge aanvaller heeft de laatste weken geblesseerd aan de kant gestaan en was daarom niet inzetbaar voor de wedstrijd tegen Willem II.

Bosz heeft aangegeven dat hij de situatie rondom Noa Lang nauwlettend in de gaten houdt. Hij wil pas op het laatste moment beslissen of de aanvaller inzetbaar is tegen Rangers. Bosz wil geen risico’s nemen met de gezondheid van Noa Lang en wil er zeker van zijn dat hij volledig fit is voordat hij hem inzet.

Noa Lang is een belangrijke speler voor PSV en zijn terugkeer zou een grote versterking zijn voor het team. Hij is een belangrijke bron van doelpunten en creativiteit voor PSV en zijn aanwezigheid zou een grote boost geven aan het team.

Het is dus afwachten of Noa Lang inzetbaar is tegen Rangers. Als hij fit genoeg is om te spelen, kan hij een grote versterking zijn voor PSV. Maar als hij niet fit genoeg is, zal Bosz er alles aan doen om ervoor te zorgen dat hij geen risico’s neemt met de gezondheid van Noa Lang.