PSV-trainer Bosz loof Schouten: 'Ik durf hem ook tegen Arsenal in de verdediging te zetten'

PSV-trainer Bosz loof Schouten: ‘Ik durf hem ook tegen Arsenal in de verdediging te zetten’

Er is veel lof voor de jonge PSV-verdediger Jordan Schouten. Trainer Phillip Cocu heeft de 19-jarige verdediger al meerdere keren in de basisopstelling gezet en nu loofde ook PSV-trainer Peter Bosz Schouten. Bosz zei dat hij Schouten ook durft tegen Arsenal in de verdediging te zetten.

Schouten maakte dit seizoen zijn debuut in het eerste elftal van PSV. Hij speelde als verdediger in de wedstrijd tegen FC Twente en liet meteen zien wat hij waard is. Schouten is een technisch begaafde verdediger die goed kan voetballen. Hij heeft een goed overzicht en is sterk in de duels.

Bosz is erg onder de indruk van Schouten en zei dat hij hem ook durft tegen Arsenal in de verdediging te zetten. Bosz denkt dat Schouten klaar is voor het grote werk en dat hij een grote toekomst heeft bij PSV.

Schouten is een talentvolle verdediger die veel potentie heeft. Hij is sterk in de duels, heeft een goed overzicht en is technisch begaafd. Bosz heeft veel vertrouwen in Schouten en denkt dat hij klaar is voor het grote werk. Als Schouten zo doorgaat, dan kan hij een belangrijke speler worden voor PSV.