PSV-trainer Bosz: 'Er is overwogen om meer spelers te wisselen na ingrijpende maatregelen'

PSV-trainer Bosz: ‘Er is overwogen om meer spelers te wisselen na ingrijpende maatregelen’

PSV-trainer Peter Bosz heeft na de ingrijpende maatregelen die hij heeft genomen, bevestigd dat er is overwogen om meer spelers te wisselen. Bosz heeft de afgelopen weken hard gewerkt om de prestaties van zijn team te verbeteren en heeft daarom een aantal veranderingen aangebracht in de selectie.

De trainer heeft zijn spelers gevraagd om meer verantwoordelijkheid te nemen en om meer samen te werken. “We hebben gekeken naar de manier waarop we ons spel kunnen verbeteren en naar de manier waarop we ons als team kunnen versterken,” zei Bosz. “We hebben overwogen om meer spelers te wisselen, maar uiteindelijk hebben we besloten om deze stap niet te nemen.”

Bosz benadrukte dat de veranderingen die hij heeft gemaakt, bedoeld zijn om de prestaties van zijn team te verbeteren. “We willen dat onze spelers beter presteren en dat ze meer verantwoordelijkheid nemen,” zei hij. “We willen dat ze meer samenwerken en dat ze elkaar beter begrijpen.”

De trainer is ook van plan om de komende weken meer tijd te besteden aan het trainen van zijn spelers. “We willen dat onze spelers beter presteren, dus we moeten meer tijd besteden aan training en coaching,” zei hij. “We moeten ervoor zorgen dat onze spelers beter begrijpen wat er van hen wordt verwacht en dat ze hun best doen om de juiste keuzes te maken.”

Het is duidelijk dat Bosz hard werkt om zijn team te verbeteren. Hij heeft al een aantal veranderingen aangebracht in de selectie en heeft overwogen om nog meer spelers te wisselen. Als hij hierin slaagt, kan PSV een sterkere ploeg worden in de toekomst.