PSV streeft naar Johan Cruijff Schaal, ondanks CL-voorronde: 'Geen invloed'

PSV streeft naar Johan Cruijff Schaal, ondanks CL-voorronde: ‘Geen invloed’

De Nederlandse voetbalclub PSV Eindhoven streeft naar de Johan Cruijff Schaal, ondanks de voorronde van de Champions League. Volgens technisch directeur John de Jong heeft deze voorronde geen invloed op de focus van de club.

De Johan Cruijff Schaal is een jaarlijks terugkerende wedstrijd tussen de landskampioen van Nederland en de winnaar van de KNVB Beker. PSV Eindhoven heeft deze wedstrijd in 2018 gewonnen en hoopt dit jaar opnieuw te winnen.

Hoewel PSV Eindhoven zich moet voorbereiden op de voorronde van de Champions League, heeft dit volgens technisch directeur John de Jong geen invloed op de focus van de club. “We zijn bezig met het voorbereiden van ons team voor de Johan Cruijff Schaal. We zullen ons team zo goed mogelijk voorbereiden, maar we zullen niet vergeten dat we ook in de Champions League spelen”, aldus De Jong.

Het is duidelijk dat PSV Eindhoven zich volledig richt op het winnen van de Johan Cruijff Schaal. De club heeft een sterke selectie en hoopt dat het team in staat is om de titel te verdedigen. Als PSV Eindhoven wint, zal het de derde keer zijn dat de club deze titel wint.

Hoewel PSV Eindhoven zich voorbereidt op de voorronde van de Champions League, blijft het team gefocust op het winnen van de Johan Cruijff Schaal. De club is vastbesloten om de titel te verdedigen en hoopt dat het team in staat is om dit te bereiken.