PSV start met Veerman, Schouten en Tillman in Eredivisie-topper tegen AZ

PSV start met Veerman, Schouten en Tillman in Eredivisie-topper tegen AZ

PSV begint met een sterk elftal tegen AZ in de Eredivisie-topper op zondag. De ploeg van trainer Roger Schmidt zal spelen met Cody Gakpo, Donyell Malen en Steven Bergwijn als aanvallers. Daarnaast zullen ook de nieuwe aanwinsten Noni Madueke, Kostas Mitroglou en Philipp Max meespelen.

De verdediging wordt gevormd door Denzel Dumfries, Olivier Boscagli, Jordan Teze en Philipp Max. Daarnaast zullen ook de nieuwe aanwinsten Maximilian Wöber en Armando Obispo meespelen.

In het middenveld zal PSV vertrouwen op Ryan Thomas, Jorrit Hendrix, Pablo Rosario en Mohammed Ihattaren. Daarnaast zullen ook de nieuwe aanwinsten Erick Gutierrez en Michal Sadílek meespelen.

De aanval wordt gevormd door Cody Gakpo, Donyell Malen en Steven Bergwijn. Daarnaast zullen ook de nieuwe aanwinsten Noni Madueke, Kostas Mitroglou en Philipp Max meespelen.

PSV heeft ook een nieuwe doelman in de selectie: Lars Unnerstall. Hij is afkomstig van Schalke 04 en heeft al veel ervaring in de Bundesliga.

Het is duidelijk dat PSV een sterk elftal heeft voor de topper tegen AZ. De ploeg heeft veel ervaring en kwaliteit in alle lijnen. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden tussen de twee topclubs uit de Eredivisie.