PSV-speler Lang afwezig tegen Vitesse en twijfelgeval voor CL-duel met Rangers

PSV-speler Lang afwezig tegen Vitesse en twijfelgeval voor CL-duel met Rangers

PSV-speler Donyell Malen heeft voor de wedstrijd tegen Vitesse afwezig moeten melden. De aanvaller heeft last van een knieblessure en is daardoor niet fit genoeg om te spelen. Het is nog onduidelijk of hij in staat zal zijn om tegen Rangers te spelen in de Champions League.

Malen heeft al een aantal weken last van de knieblessure, maar het was voor de wedstrijd tegen Vitesse nog steeds niet duidelijk of hij fit genoeg zou zijn om te spelen. Uiteindelijk moest hij afmelden omdat hij niet fit genoeg was.

De vraag is nu of Malen fit genoeg zal zijn om tegen Rangers te spelen in de Champions League. PSV-coach Mark van Bommel heeft gezegd dat ze de situatie goed in de gaten houden en dat ze hopen dat Malen fit genoeg zal zijn om te spelen.

Het is nog onduidelijk of Malen fit genoeg zal zijn om tegen Rangers te spelen. Als hij niet fit genoeg is, zal PSV op zoek moeten naar een andere oplossing. PSV hoopt dat Malen fit genoeg zal zijn om te spelen, maar als dat niet het geval is, zal het team op zoek moeten naar een andere oplossing.