PSV-speler Bakayoko voelt zich onder Bosz meer vrij op het veld dan onder Van Nistelrooij

De PSV-speler Moussa Bakayoko heeft aangegeven dat hij zich onder de huidige coach Mark van Bommel veel meer vrij voelt op het veld dan onder de vorige coach Phillip Cocu. Bakayoko voelt zich onder Van Bommel meer betrokken bij het team en hij voelt zich meer gerespecteerd.

Bakayoko kwam in januari 2019 naar PSV en speelde onder Cocu. De speler had een moeilijke tijd bij PSV, omdat hij niet de speelminuten kreeg die hij verwachtte. Onder Van Bommel heeft Bakayoko echter meer speelminuten gekregen en heeft hij meer vertrouwen gekregen van de coach.

De speler heeft aangegeven dat hij onder Van Bommel veel meer vrijheid heeft om op het veld te spelen. Hij voelt zich meer betrokken bij het team en hij voelt zich meer gerespecteerd. Bakayoko is blij met de veranderingen die Van Bommel heeft aangebracht en hij is ervan overtuigd dat hij onder deze coach nog beter kan worden.

Bakayoko is een belangrijke speler voor PSV en hij is van plan om nog beter te worden onder Van Bommel. Hij is vastbesloten om zijn beste prestaties te leveren en om PSV naar de top te helpen.