PSV speelt met afwezigheid van Babadi en Lang tegen Sturm Graz

PSV speelt met afwezigheid van Babadi en Lang tegen Sturm Graz

PSV speelt vanavond tegen Sturm Graz in de tweede ronde van de UEFA Champions League. De wedstrijd staat onder druk omdat PSV afwezigheid heeft van twee belangrijke spelers: Babadi en Lang.

Babadi, een verdediger, is geschorst voor de wedstrijd vanwege een rode kaart die hij kreeg in de eerste ronde tegen Inter Milan. Lang, een middenvelder, is geblesseerd geraakt tijdens de training voor de wedstrijd.

Hoewel de afwezigheid van Babadi en Lang een grote uitdaging is voor PSV, hebben ze nog steeds een goede kans om te winnen. De spelers die hun plaats innemen hebben bewezen dat ze klaar zijn om de taak op zich te nemen.

De coach van PSV, Mark van Bommel, is optimistisch over de wedstrijd. Hij gelooft dat zijn team deze uitdaging aankan en dat ze met een goed resultaat naar huis zullen terugkeren.

Het is belangrijk dat PSV deze wedstrijd wint om door te gaan naar de volgende ronde. Als ze winnen, zullen ze een goede kans hebben om verder te gaan in de competitie.

De wedstrijd begint om 20:00 uur en het belooft een spannende wedstrijd te worden. We moeten afwachten of PSV in staat is om de afwezigheid van Babadi en Lang op te vangen en de wedstrijd te winnen.