PSV slaagt met winst op Feyenoord voor beste seizoensstart deze eeuw

PSV slaagt met winst op Feyenoord voor beste seizoensstart deze eeuw

PSV heeft de beste seizoensstart in deze eeuw gerealiseerd door de wedstrijd tegen Feyenoord te winnen. De Eindhovenaren wonnen de wedstrijd met 3-0, waardoor ze na vijf speelronden op de eerste plaats staan in de Eredivisie.

De wedstrijd begon met een vroege goal van Luuk de Jong, waarna PSV de controle over het spel kreeg. Feyenoord had moeite om de druk van PSV te weerstaan en het duurde niet lang voordat PSV de score verdubbelde. Na rust werd de wedstrijd definitief beslist door een doelpunt van Donyell Malen.

Met deze overwinning heeft PSV een geweldige start van het seizoen gemaakt. Na vijf speelronden staat PSV bovenaan met 13 punten, twee punten meer dan Ajax en AZ. Ook hebben ze de beste start van deze eeuw gemaakt, met slechts één verliespartij in vijf wedstrijden.

De coach van PSV, Mark van Bommel, was zeer tevreden met de prestatie van zijn team. “We hebben een goede wedstrijd gespeeld en verdiend gewonnen. We hebben laten zien dat we een goed team zijn en dat we klaar zijn om dit seizoen te strijden voor de titel”, aldus Van Bommel.

Het is duidelijk dat PSV een sterk team heeft en dat ze dit seizoen klaar zijn om voor de titel te strijden. Als ze zo doorgaan, is het zeker mogelijk dat ze dit jaar kampioen worden.