PSV slaagt erin om Sturm Graz te verslaan en kijkt uit naar het hernieuwde treffen met Rangers voor een ticket voor de Champions League

PSV heeft de eerste stap gezet richting de Champions League. De Eindhovenaren versloegen vrijdagavond Sturm Graz uit Oostenrijk met 2-1. PSV zette een goede prestatie neer en kijkt uit naar hun hernieuwde ontmoeting met Rangers uit Schotland.

De wedstrijd begon met een sterke start voor PSV. De Eindhovenaren waren de betere ploeg en creƫerden veel kansen. Na twintig minuten spelen kwam PSV op voorsprong door een doelpunt van Cody Gakpo. Na de rust kreeg Sturm Graz meer grip op het spel en kwam de Oostenrijkse ploeg terug in de wedstrijd. Na een goede aanval wist Sturm Graz de score gelijk te trekken.

PSV bleef echter strijden en kreeg nog een aantal kansen. Uiteindelijk was het Donyell Malen die de winnende treffer scoorde voor PSV. Hiermee werd de wedstrijd beslist en kon PSV de overwinning binnenhalen.

Met deze overwinning heeft PSV een goede stap gezet richting de Champions League. De Eindhovenaren moeten nu afrekenen met Rangers uit Schotland om een ticket voor de Champions League te verdienen. PSV heeft al eerder tegen Rangers gespeeld, maar de wedstrijd eindigde in een gelijkspel. Nu kijkt PSV uit naar het hernieuwde treffen met Rangers om de ticket voor de Champions League te verdienen.