PSV onder leiding van Bosz nadert 35 jaar oud record: 'Dit is de beste groep waarmee ik heb gewerkt'

PSV onder leiding van Bosz nadert 35 jaar oud record: ‘Dit is de beste groep waarmee ik heb gewerkt’

PSV onder leiding van trainer Peter Bosz nadert het 35 jaar oude record van de club. De Eindhovenaren hebben al 33 competitiewedstrijden op rij gewonnen, waarmee ze op één na het beste resultaat ooit halen.

De prestatie is indrukwekkend, vooral omdat het een jonge selectie is die onder leiding staat van de ervaren trainer Peter Bosz. Bosz is al jarenlang een van de meest succesvolle trainers in Nederland en heeft al veel prijzen gewonnen met verschillende clubs.

De spelers van PSV zijn enthousiast over de prestaties die ze onder leiding van Bosz hebben geleverd. “Dit is de beste groep waarmee ik ooit heb gewerkt,” zegt Bosz. “De spelers hebben een enorme inzet getoond en zijn erg gemotiveerd om te winnen.”

De spelers zijn ook trots op wat ze hebben bereikt. “Het is een geweldig gevoel om zo’n prestatie te leveren,” zegt aanvoerder Luuk de Jong. “We weten dat we iets bijzonders hebben bereikt en dat we onszelf en onze fans trots maken.”

Het is duidelijk dat PSV onder leiding van Bosz een geweldig seizoen heeft gehad. Als ze hun record kunnen verbreken, zal dat een indrukwekkende prestatie zijn. Als de spelers hun motivatie en inzet blijven tonen, is er geen twijfel dat ze dit record kunnen verbreken.