PSV niet naïef tegen Arsenal volgens Bosz en De Jong: 'Dat is te makkelijk'

PSV niet naïef tegen Arsenal volgens Bosz en De Jong: ‘Dat is te makkelijk’

PSV-coach Peter Bosz en zijn middenvelder Davy Pröpper hebben gewaarschuwd dat hun ploeg niet naïef tegen Arsenal moet spelen in de Champions League. De twee waarschuwden dat het te makkelijk zou zijn om te denken dat PSV de wedstrijd zou winnen alleen maar omdat Arsenal een mindere ploeg is.

Bosz zei: “We moeten ons realiseren dat Arsenal een goede ploeg is. We moeten ons voorbereiden op een zware wedstrijd. We kunnen niet naïef denken dat we de wedstrijd zullen winnen alleen omdat ze een mindere ploeg zijn. We moeten ons voorbereiden op een zware wedstrijd en ons best doen om te winnen.”

Pröpper voegde eraan toe: “We moeten ons realiseren dat Arsenal een goede ploeg is. We moeten ons voorbereiden op een zware wedstrijd en ons best doen om te winnen. We moeten niet naïef denken dat we de wedstrijd zullen winnen alleen omdat ze een mindere ploeg zijn. Dat is te makkelijk.”

De twee waarschuwden ook dat PSV niet mag vergeten dat Arsenal een gevaarlijke ploeg is die kan toeslaan als je je niet goed voorbereidt. Bosz zei: “We moeten ons realiseren dat Arsenal een gevaarlijke ploeg is die kan toeslaan als je je niet goed voorbereidt. We moeten ons voorbereiden op een zware wedstrijd en ons best doen om te winnen.”

PSV en Arsenal spelen dinsdagavond tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd begint om 20.45 uur Nederlandse tijd.