PSV neemt Noa Lang mee naar Londen voor CL-wedstrijd tegen Arsenal

PSV neemt Noa Lang mee naar Londen voor CL-wedstrijd tegen Arsenal

PSV heeft een grote verrassing voor hun fans. De club heeft aangekondigd dat Noa Lang meegaat naar Londen voor de Champions League-wedstrijd tegen Arsenal. Noa Lang is een jeugdspeler die al een aantal keer in de selectie van PSV heeft gestaan.

De 18-jarige aanvaller is een van de grootste talenten van Nederland. Hij heeft al een aantal keer laten zien dat hij een grote toekomst heeft bij PSV. Hij is ook al een aantal keer uitgenodigd voor het Nederlands elftal.

Het is voor Noa Lang een geweldige kans om mee te gaan naar Londen voor de wedstrijd tegen Arsenal. Hij zal de kans krijgen om te laten zien wat hij waard is op het hoogste niveau.

PSV-trainer Mark van Bommel is erg blij met de komst van Noa Lang. Hij denkt dat de jonge aanvaller een grote toevoeging kan zijn aan de selectie. Van Bommel is ervan overtuigd dat Noa Lang een grote toekomst bij PSV heeft.

Het is een grote stap voor Noa Lang en PSV. De club hoopt dat de jonge speler zijn kans grijpt en een grote prestatie levert in Londen. Als Noa Lang indruk maakt, dan zal hij zeker een vaste waarde worden bij PSV.