PSV komt pas na rust op stoom tegen Ajax: 'Bijna nooit zo'n groot verschil gezien'

PSV komt pas na rust op stoom tegen Ajax: ‘Bijna nooit zo’n groot verschil gezien’

PSV heeft afgelopen zondag een indrukwekkende overwinning geboekt tegen Ajax. Na een ruststand van 0-2 leek het erop dat de Amsterdammers de wedstrijd in de pocket hadden, maar PSV kwam pas na rust op stoom en won uiteindelijk met 4-2.

De Eindhovenaren begonnen de wedstrijd sterk, maar kregen al snel te maken met een achterstand. Na een kwartier spelen scoorde Ajax twee keer, waardoor het 0-2 stond. PSV leek in de eerste helft geen antwoord te hebben op de Amsterdammers en het leek erop dat de wedstrijd al beslist was.

Maar na rust kwam PSV pas echt op stoom. Binnen twintig minuten werd de achterstand omgezet in een voorsprong van 3-2. De Eindhovenaren waren veel feller, scherper en gretiger dan in de eerste helft en het verschil was duidelijk zichtbaar. Uiteindelijk scoorde PSV nog een vierde goal en wonnen ze met 4-2.

Volgens analisten was het verschil tussen de twee helften bijna nooit zo groot gezien. PSV was in de tweede helft een ander team en liet zien dat ze in staat zijn om zelfs de grootste tegenstanders te verslaan. Het was een indrukwekkende prestatie van de Eindhovenaren en een waardige afsluiting van een memorabele wedstrijd.