PSV in pot 3, Feyenoord bij de elite: Potindeling Champions League bekend

De potindeling voor de Champions League is bekend. PSV Eindhoven is ingedeeld in pot 3, terwijl Feyenoord Rotterdam bij de elite hoort.

PSV Eindhoven heeft de afgelopen jaren een sterke prestatie geleverd in de Eredivisie. Ondanks dat zij de afgelopen twee jaar de titel niet hebben gewonnen, hebben ze toch een plek weten te veroveren in pot 3 van de Champions League.

Feyenoord Rotterdam heeft het afgelopen seizoen de Eredivisie-titel gewonnen en mag daarom ook bij de elite van de Champions League horen. Feyenoord zal dit seizoen dus in pot 1 worden ingedeeld, waardoor ze kans maken op een plek in de knock-outfase.

De potindeling voor de Champions League is dus bekend. PSV Eindhoven heeft een plek weten te veroveren in pot 3, terwijl Feyenoord Rotterdam bij de elite hoort. Dit betekent dat Feyenoord kans maakt op een plek in de knock-outfase, terwijl PSV eerst nog een aantal wedstrijden moet spelen om door te kunnen gaan naar de volgende ronde.

Het belooft dus een spannend seizoen te worden voor beide clubs. We zullen zien of PSV Eindhoven in staat is om door te dringen tot de knock-outfase, en of Feyenoord Rotterdam in staat is om zich te handhaven bij de elite van de Champions League.