PSV haalt eerste punt tegen Sevilla in Champions League

PSV haalt eerste punt tegen Sevilla in Champions League

PSV heeft voor het eerst dit seizoen een punt behaald in de Champions League. Na de nederlaag tegen Inter in de eerste wedstrijd, wist PSV een 0-0 gelijkspel tegen Sevilla te behalen.

Het was een zeer spannende wedstrijd waarin beide teams de kansen kregen om te scoren. PSV had de beste kansen, maar kon deze niet verzilveren. Ondanks dat PSV niet wist te scoren, hebben ze een goede prestatie geleverd.

De verdediging van PSV stond sterk en liet weinig kansen toe. De aanvallers van PSV hebben hun best gedaan om te scoren, maar het lukte helaas niet.

Het is een belangrijk resultaat voor PSV, omdat ze nu twee punten hebben in de Champions League. Ze staan nu op de derde plaats in de poule, achter Inter en Borussia Dortmund.

PSV moet nu proberen om meer punten te halen in de aankomende wedstrijden. Als ze dit doen, hebben ze een goede kans om door te gaan naar de volgende ronde van de Champions League.

Het was een moeilijke wedstrijd voor PSV, maar ze hebben laten zien dat ze goed mee kunnen komen in de Champions League. Het is nu aan PSV om door te gaan met het verbeteren van hun prestaties en om meer punten te halen in de aankomende wedstrijden.