PSV gelijktrekken recordverlies tegen Arsenal bij rentree in Champions League

PSV Eindhoven heeft een recordverlies tegen Arsenal weten te gelijktrekken bij hun rentree in de Champions League. De ploeg uit Eindhoven verloor met 4-1 van de Engelse club, maar kon de schade beperken door de laatste twee doelpunten te maken.

Het was een moeilijke avond voor PSV, die al na twintig minuten met 3-0 achter stond. Het was de eerste keer dat PSV in de Champions League speelde sinds 2015, en de ploeg had gehoopt om een betere start te maken.

Gelukkig kon PSV de schade beperken door twee doelpunten te maken in de tweede helft. De eerste goal kwam van Gastón Pereiro, die een vrije trap binnen schoot. De tweede goal kwam van Luuk de Jong, die een penalty benutte.

Hoewel PSV het verlies niet kon voorkomen, hebben ze laten zien dat ze in staat zijn om mee te doen met de beste teams in Europa. De ploeg uit Eindhoven heeft laten zien dat ze niet bang zijn om tegen grote clubs te spelen, en dat ze bereid zijn om te vechten voor elk punt.

De komende weken zal PSV het opnemen tegen andere grote clubs in Europa, zoals FC Barcelona en Inter Milan. Als ze hun huidige vorm kunnen vasthouden, dan is er geen reden waarom ze niet verder kunnen komen in de Champions League.