PSV-er Teze en Feyenoorder Hartman verliezen deel van wedstrijd door botsing

PSV-er Teze en Feyenoorder Hartman verliezen deel van wedstrijd door botsing

PSV-er Teze en Feyenoorder Hartman hebben een deel van hun wedstrijd verloren door een botsing. De twee spelers raakten elkaar tijdens een duel in de tweede helft van de wedstrijd. Beide spelers vielen op de grond en moesten het veld verlaten.

De PSV-er Teze had een knieblessure opgelopen en moest naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De Feyenoorder Hartman had een schouderblessure opgelopen en moest ook naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De twee spelers waren erg teleurgesteld dat ze niet meer konden meespelen in de wedstrijd. De wedstrijd werd vervolgens afgemaakt zonder de twee spelers.

De blessures van beide spelers zijn ernstig, maar gelukkig niet levensbedreigend. De artsen hebben aangegeven dat beide spelers na enkele weken weer in staat zullen zijn om te voetballen.

Het is altijd vervelend als spelers geblesseerd raken tijdens een wedstrijd, maar het is nog vervelender als twee spelers van verschillende teams geblesseerd raken. Het is belangrijk dat spelers op het veld respectvol met elkaar omgaan en elkaar geen schade toebrengen.