PSV en Bosz krijgen lof van Havertz: 'Arsenal kon ons niet onder druk zetten'

PSV en Bosz krijgen lof van Havertz: ‘Arsenal kon ons niet onder druk zetten’

PSV en hun trainer Phillip Cocu kregen deze week lof van Bayer Leverkusen-speler Kai Havertz. De 19-jarige aanvaller, die eerder dit jaar een transfer naar de Duitse topclub maakte, zei dat PSV en Cocu Arsenal in de Champions League-wedstrijd van afgelopen dinsdag goed onder druk hadden gezet.

“PSV heeft een goede wedstrijd gespeeld en heeft Arsenal onder druk gezet. Ze hebben een goede tactiek gebruikt en hebben een goede prestatie geleverd”, aldus Havertz.

De jonge aanvaller was onder de indruk van de manier waarop PSV de wedstrijd speelde en was ook lovend over trainer Phillip Cocu. “Phillip Cocu heeft een goede tactiek gebruikt en heeft zijn team goed voorbereid op de wedstrijd”, zei hij.

De prestatie van PSV tegen Arsenal is een bewijs van de kwaliteiten van Cocu als trainer. Hij heeft zijn team goed voorbereid op de wedstrijd en heeft ervoor gezorgd dat ze in staat waren om Arsenal onder druk te zetten.

Havertz’ lof voor PSV en Cocu is een bewijs dat de Eindhovense club op de juiste weg is. Met Cocu aan het roer lijkt PSV klaar om de volgende stap te zetten in de Europese voetbalwereld.