PSV-coach Mark van Bommel: 'Uniek dat Lozano terugkeert in de kracht van zijn voetballeven'

PSV-coach Mark van Bommel: ‘Uniek dat Lozano terugkeert in de kracht van zijn voetballeven’

Mark van Bommel, de coach van PSV, is verheugd dat Hirving Lozano terugkeert in de kracht van zijn voetballeven. “Het is uniek dat hij zo snel weer op het oude niveau is”, zei Van Bommel.

Lozano maakte een moeilijke periode door. Na een goede start bij PSV, verloor hij zijn vorm en vertrok hij naar Napoli. Daar had hij moeite om zijn beste niveau te bereiken. Maar sinds zijn terugkeer bij PSV lijkt hij weer op het oude niveau te spelen.

Van Bommel is blij met de prestaties van Lozano. “Hij heeft veel moeite gedaan om terug te keren naar zijn oude niveau. Hij heeft hard gewerkt om zichzelf te verbeteren en dat heeft hij bereikt. Het is uniek dat hij zo snel weer op het oude niveau is.”

De coach benadrukt dat Lozano nog steeds veel kan verbeteren. “Hij moet nog steeds aan zijn techniek werken, maar hij is al veel beter dan toen hij vertrok. We hopen dat hij nog beter wordt.”

Van Bommel is ervan overtuigd dat Lozano een belangrijke speler voor PSV kan worden. “Hij heeft de potentie om een van de beste spelers van de Eredivisie te worden. We zullen hem blijven steunen en helpen om zichzelf te verbeteren.”