PSV-coach Bosz beslist na laatste training of Lang speelklaar is tegen Arsenal

PSV-coach Bosz beslist na laatste training of Lang speelklaar is tegen Arsenal

PSV-coach Peter Bosz heeft besloten dat hij pas na de laatste training zal bepalen of Luuk de Jong speelklaar is voor de wedstrijd tegen Arsenal. De Jong heeft afgelopen week last gehad van een hamstringblessure en heeft sindsdien niet meer getraind.

De Jong is een belangrijke speler voor PSV en Bosz wil niet dat hij zichzelf overbelast. Daarom heeft hij besloten om pas na de laatste training te bepalen of De Jong speelklaar is voor de wedstrijd tegen Arsenal.

De Jong heeft al eerder aangegeven dat hij graag wil spelen tegen Arsenal, maar Bosz wil eerst zeker weten dat hij fit genoeg is om de wedstrijd te spelen. Als De Jong geen pijn meer voelt en in staat is om te trainen, dan is hij waarschijnlijk speelklaar.

Bosz is van plan om De Jong alleen in te zetten als hij volledig fit is. Hij wil niet dat De Jong zichzelf overbelast en daarom zal hij pas na de laatste training beslissen of De Jong speelklaar is.

Het is dus afwachten of De Jong speelklaar is voor de wedstrijd tegen Arsenal. Als hij fit genoeg is om te spelen, dan zal hij een belangrijke speler zijn voor PSV in de wedstrijd.