PSV-coach Bosz begint met Til tegen Fortuna, Lozano vervangt geblesseerde Lang

PSV-coach Bosz begint met Til tegen Fortuna, Lozano vervangt geblesseerde Lang

PSV-coach Peter Bosz heeft aangekondigd dat hij de wedstrijd tegen Fortuna Sittard zal beginnen met Til als vervanger van de geblesseerde rechtsback Denzel Lang. De 19-jarige Til is een van de meest veelbelovende talenten van PSV en heeft al een aantal keer eerder in de basis gestaan.

De wedstrijd tegen Fortuna Sittard zal een belangrijke zijn voor PSV, omdat ze de kans hebben om hun voorsprong op Ajax te vergroten. Daarom is het belangrijk dat de vervanging van Lang goed wordt gedaan.

Til is een jonge speler die veel potentieel heeft. Hij is een fysiek sterke verdediger die goed kan verdedigen en ook offensief kan bijdragen. Daarnaast is hij ook technisch vaardig en heeft hij een goed overzicht.

Om de plaats van Lang in te vullen, heeft Bosz ook besloten om Hirving Lozano in te zetten. Lozano is een ervaren speler die al veel wedstrijden heeft gespeeld voor PSV en hij is een belangrijke speler voor het team.

Het is duidelijk dat Bosz veel vertrouwen heeft in Til en Lozano om de vervanging van Lang goed te doen. Als ze hun best doen, dan kan PSV de wedstrijd tegen Fortuna Sittard winnen en hun voorsprong op Ajax vergroten.