PSV-coach blijft kritisch na Bosz-prestatie die moeder trots maakt: ‘Doodziek van tegengoal’

PSV-coach Roger Schmidt is kritisch gebleven na de prestatie van zijn team tegen Ajax, waarmee ze een 3-3 gelijkspel behaalden. Hoewel de prestatie van zijn team de moeder van Peter Bosz trots maakte, was Schmidt niet tevreden.

“Ik ben doodziek van de tegengoal die we kregen,” zei Schmidt. “We hadden een voorsprong van 3-2 en hadden het moeten afmaken. We hebben een goede prestatie geleverd, maar we hadden het moeten afmaken. We hebben veel kansen gehad om de wedstrijd te winnen, maar we hebben ze niet benut.”

Schmidt benadrukte dat er nog veel werk te doen is om PSV naar een hoger niveau te brengen. “We moeten onszelf blijven uitdagen om beter te worden,” zei hij. “We moeten onszelf blijven verbeteren en onszelf blijven uitdagen om beter te worden. We hebben veel talent in onze selectie, maar we moeten het nog beter gaan doen.”

De coach benadrukte ook dat de prestatie van PSV niet goed genoeg was om de wedstrijd te winnen. “We hebben veel kansen gehad, maar we hebben ze niet benut,” zei hij. “We moeten onszelf blijven uitdagen om beter te worden. We moeten onszelf blijven verbeteren en onszelf blijven uitdagen om beter te worden.”

Hoewel Schmidt kritisch was over de prestatie van PSV, benadrukte hij ook dat er veel positieve dingen uit de wedstrijd te halen zijn. “We hebben veel talent in onze selectie, maar we moeten het nog beter gaan doen,” zei hij. “We hebben veel kansen gehad om de wedstrijd te winnen, maar we hebben ze niet benut. We moeten onszelf blijven uitdagen om beter te worden.”

PSV-coach Roger Schmidt is dus kritisch gebleven na de prestatie van zijn team tegen Ajax, maar hij benadrukte ook dat er veel positieve dingen uit de wedstrijd te halen zijn. Hij wees erop dat er nog veel werk te doen is om PSV naar een hoger niveau te brengen en dat ze zichzelf blijven moeten uitdagen om beter te worden.