PSV blijft foutloos door snoeihard schot Lang van Volendam

PSV blijft foutloos door snoeihard schot Lang van Volendam

PSV heeft vandaag een belangrijke overwinning geboekt in de Eredivisie. De ploeg van trainer Roger Schmidt bleef foutloos door een snoeihard schot van Lang van Volendam.

In de tweede helft van de wedstrijd kwam PSV op voorsprong door een doelpunt van Donyell Malen. De ploeg uit Eindhoven had het lastig tegen FC Utrecht, maar door het schot van Lang van Volendam kon PSV de voorsprong verdubbelen.

Het was een prachtig doelpunt van de middenvelder. Hij kreeg de bal aangespeeld van Cody Gakpo en schoot vervolgens met een boog over de keeper heen. De bal kwam precies in de hoek van het doel terecht, waardoor PSV op een 2-0 voorsprong kwam.

De overwinning was voor PSV belangrijk, omdat het de ploeg in de top 3 houdt. De ploeg uit Eindhoven staat nu tweede in de Eredivisie, met slechts twee punten achterstand op koploper Ajax.

Het was dus een belangrijke overwinning voor PSV, waarvoor Lang van Volendam een grote bijdrage heeft geleverd met zijn snoeiharde schot. De ploeg uit Eindhoven kan nu verder bouwen aan hun goede seizoen en hopelijk de titel binnenhalen.