PSV blij met overwinning in 'strijd tegen Lens': 'Geen ruimte voor fouten'

PSV blij met overwinning in ‘strijd tegen Lens’: ‘Geen ruimte voor fouten’

PSV heeft zondag een belangrijke overwinning geboekt in de strijd tegen Lens. De Eindhovenaren wonnen met 2-1, waardoor ze een stap dichterbij de titel komen.

De wedstrijd begon goed voor PSV, die al na vijf minuten op voorsprong kwam door een doelpunt van Donyell Malen. Lens kwam terug in de wedstrijd en kreeg een penalty, maar deze werd gemist door de spits. PSV profiteerde hiervan en scoorde nog voor rust de tweede goal.

Na rust was het spelbeeld veranderd. Lens was de betere ploeg, maar PSV wist de voorsprong vast te houden. De Eindhovenaren speelden slim en gaven geen ruimte weg voor fouten. Uiteindelijk wist PSV de overwinning te behalen en kwam een stap dichterbij de titel.

Na afloop was PSV-trainer Roger Schmidt erg tevreden met de overwinning. “We hebben een goede wedstrijd gespeeld en hebben laten zien dat we de titel willen winnen. We hebben geen ruimte voor fouten gelaten en daar ben ik erg blij mee”, aldus Schmidt.

PSV staat nu op de tweede plaats in de Eredivisie, met slechts één punt achterstand op Ajax. De Eindhovenaren hopen dat ze deze voorsprong kunnen behouden tot het einde van het seizoen, waardoor ze de titel kunnen winnen.